Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Izolatii termice industriale

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem alarma pentru separatoare ulei, grasimi, hidrocarburi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Sistemele de alarma pentru separatoare de ulei, grasimi si hidrocarburi nu pot fi comandate online. Cererile de oferta pot fi trimise pe e-mail office@nefatec.com.

Uleiurile si hidrocarburile prezente in apele reziduale ridica probleme deosebite, nu doar pentru sistemele de canalizare si statiile de epurare, dar in mod special pentru apele de suprafata si cele subterane. Atat directivele UE, cat si reglementarile aflate in vigoare (HG 188/2002/NTPA si HG 352/2005), impun introducerea de separatoare de ulei sau hidrocarburi pe circuitul apelor uzate inainte de intrarea in retelele de canalizare sau in statiile de epurare.

Sistemele de alarma monitorizeaza continuu grosimea stratului de grasimi / hidrocarburi sau sedimente (nisip, namol) din separator si genereaza un semnal acustic si luminos atunci cand acesta ajunge la grosimea prestabilita si separatorul trebuie golit.

Sistemele de alarma pot functiona cu o sonda, doua sau chiar trei. Senzorul de nivel pentru sedimente solide — util pentru zonele in care exista riscul umplerii cu aluviuni sau in deznisipatoare si un senzor de nivel maxim de lichid — pentru a preveni situatiile de umplere datorita infundarii conductelor de evacuare sau debite excesive in alimentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura