Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Izolatii termice industriale

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fibra sticla aluminizata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Fibra de sticla speciala cu aplicatie in domeniul de temperatura medie este produsa dintr-un amestec de nisip de cuart, alumina pura si un adaos de oxizi alcalini. Pretul este pe mp.

Dimensiune rola: 100x1 m
Grosime material: 0,5 mm.
La cerere, pot fi furnizate si alte grosimi de material. Cererile de oferte pot fi trimise pe adresa de e-mail  office@nefatec.com.

Selectarea unei compozitii chimice adecvate si pregatirea suplimentara a suprafetei fibrelor, le protejeaza de gazele fierbinti si de substantele chimice agresive.

Pentru aplicatiile de izolatie termica se foloseste fibra de sticla speciala cu diametrul de 8-13 m, cu conductivitate termica scazuta si o valoare redusa a caldurii specifice.

Tesaturile din fibra de sticla au o densitate de doua ori mai mica si proprietati de izolatie termica de trei ori mai bune fata de semifabricatul din fibra de sticla standard si sunt baza tuturor dimensiunilor pentru tesatura / panza de izolatie.

Stratul de aluminiu ii confera proprietati reflectorizante, rezistenta mecanica si protectie impotriva agentilor externi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura